Beebike järjestää: Talvipyöräilyinfo 25.11.

Kiinnostaisiko jatkaa pyöräilykautta talven läpi, mutta kokemus puuttuu ja muutenkin vähän epäilyttää? Tule maanantaina 25.11.2019 klo 17 alkaen Beebikeen kuulemaan ja kyselemään, mitä kaikkea kannattaa ottaa huomioon! Jos olosuhteet sallivat, voimme myös testata ajamista nastarenkailla ja slickseillä.
Beebike tarjoaa kahvit, teet ja purtavaa. Tervetuloa!

Mitä kannattaa ottaa huomioon talvipyöräilyssä?

Koeajopäivä la 8.6. klo 11-14

Beebiken pyörävalikoima on testattavissa ja kasteltavissa lauantaina 8.6. klo 11-14 kansankatu 3:n sisäpihalla. Kansankadulla on remontti siihen aikaan, mutta opasteet ohjaavat perille. Koeajettavana on pyöriä niin aikuisille kuin lapsille, mm. Pelago, Monark ja Woom. Tarjolla kahvia, mehua ja pientä purtavaa. Tervetuloa!

Maailman mehiläispäivä 20.5.

Maanantaina vietetään Maailman mehiläispäivää. Beebike ja Napapiirin mehiläishoitajat ry järjestävät sen kunniaksi lajihunajatastingin Beebiken tiloissa. Erilaisista kasveista mehiläiset valmistavat hyvinkin erilaisia lajihunajia. Maisteltavina ovat muiden muassa pohjoisen hillahunaja sekä horsmahunaja. Myös itse mehiläiset ovat paikalla, lasipesässä, jossa niitä voi turvallisesti tarkkailla ja tunnistaa.

Hunajaa voi käydä maistelemassa ja mehiläisiä ihailemassa maanantaina 20.5. klo 14-17. Paikalla voi myös äänestää suosikkihunajaansa, ja osallistua samalla 20 euron lahjakortin arvontaan. Tervetuloa!

Hunajaa Miekojärveltä

Beebiken oma hunaja pääsi loppumaan, mutta onneksi valikoimiin on saatu hunajaa naapurikunnasta! Saatavilla on metsäkukkahunajaa sekä horsmahunajaa. Metsäkukkahunaja on tummaa ja aromikasta, horsmahunaja vaaleaa, juoksevana pitkään pysyvää ja miedon makeaa. 300 gramman lasipurkki 10 €.

Reilua kahvia naistenpäivänä

Rovaniemen kehitysmaayhdistys Elimu Ry tarjoaa naistenpäivän kahvit ja teet Beebiken tiloissa perjantaina 8.3. Pannu on kuumana koko aukioloajan eli klo 11-18. Elimu on reilun kaupan edistämiseen keskittynyt yhdistys Rovaniemellä, joka aiemmin toimi omassa kivijalkaliikkeessään. Elimun facebook-sivut löytyvät tästä.

Kaikki ovat lämpimästi tervetulleita!

Uusi osoite!

Beebike on nyt muuttanut, ja uusi osoite on kansankatu 3. Avajaispäivä on 27.2. jolloin viimeistään kannattaa tulla tutustumaan uusiin tiloihin: tarjolla pullakahvit ja arvonta! Aukioloajat ja muut yhteystiedot pysyvät samana.

Tänään perjantaina suljen jo klo 16, ja liike on kiinni myös maanantaista torstaihin 18.-21.2. koulutuksen takia. Perjantaista 22.2. eteenpäin Beebike on avoinna taas tavalliseen tapaan.

Uudet tilat, laajempi valikoima!

Beebike muuttaa keskustaan!

Helmikuun alkupuolella Beebike muuttaa väljempiin tiloihin kansankadulle. Myös valikoimat laajenevat. Huoltoja ja korjauksia tehdään yhä, mutta nyt Beebikesta tulee oikea pyöräkauppa: myyntiin tulee pyöriä (Pelago, Monark ja Head) sekä lisää pyöräilyyn liittyviä tarvikkeita, kuten kypäriä. Otan mielelläni vastaan asiakkaiden toivomuksia valikoiman suunnittelun avuksi!

Lopullisen muuton, eli sen hetken kun huolto siirtyy kokopäiväisesti kansankadulle, ajankohdasta tiedotetaan heti kun päivä on tiedossa.

Aukioloajat lyhenevät tunnilla!

Beebike siirtyy ”talviaikaan” ja on avoinna tästä päivästä alkaen jouluun asti ti–pe

Avoinna ti–pe klo 11–17, suljettu 22.12.–7.1.

klo 11–17. Lauantaina 22.12. alkaa joululoma, ja seuraavan kerran päivystän tallissa taas tiistaista 8.1.2019 alkaen. Jos kiireistä ongelmaa ilmenee niin toki voi soittaa 🙂

Facebookissa pyörii arvonta, jossa voi voittaa satasen lahjakortin Beebikeen. Lahjakortin voi toki hankkia ostamalla sen haluamalleen summalle, ja se on voimassa vuoden ostopäivästä. Sopii siis joululahjaksi myös kesäpyöräilijälle! Joulun alla mukaan saa vielä pienen etulampun pyörään.

Rauhallista joulun odotusta!

– Taina