Huolto ja korjaus

Huollamme ja korjaamme kaiken merkkisiä ja mallisia pyöriä. Voit tuoda pyöräsi huoltoon paikan päälle ilman etukäteisilmoitusta. Pyörät huolletaan tulojärjestyksessä. Jos taas kyseessä on ainoa pyöräsi jota tarvitset  päivittäin, voit varata ajan. Varattuna aikana tuodut pyörät pyritään huoltamaan saman päivän aikana.

Hinnasto

Varaosat ja varusteet eivät sisälly hintoihin.

Perushuolto, yksivaihteiset pyörät: 45-55 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) säätö, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö. Mikäli pyörään vaihdetaan osia, hinta 55€.

Perushuolto, monivaihteiset pyörät: 75-85 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) ja vaihteiden säätö, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö. Mikäli pyörään vaihdetaan osia, hinta 85€.

Perushuolto, sähkö- ja kuormapyörät: 85-95€

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) ja vaihteiden säätö, softan päivitys tarvittaessa, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö. Mikäli pyörään vaihdetaan osia, hinta 95€.

Ensihuolto: 50-85 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien ja pinnojen kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) ja vaihteiden säätö, renkaiden pumppaus.

Beebikesta ostetut pyörä: 50€
Sähkö- ja kuormapyörät: 85€
Muut: 75€

Vuosihuolto, yksivaihteiset pyörät: 65-75 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, vanteiden suoristus, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) säätö, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö. Mikäli pyörään vaihdetaan osia, hinta 75€.

Vuosihuolto, monivaihteiset pyörät: 95-105 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, vanteiden suoristus, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) ja vaihteiden säätö, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö. Mikäli pyörään vaihdetaan osia, hinta 105€.

Vuosihuolto, sähkö- ja kuormapyörät: 105-115 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, vanteiden suoristus, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) ja vaihteiden säätö, softan päivitys tarvittaessa, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö. Mikäli pyörään vaihdetaan osia, hinta 115€.

Asennukset, säädöt, osien vaihtotyöt: 60 € / tunti

Esimerkkihintoja:
renkaanvaihto 16 €/puoli, 30€/molemmat

renkaanvaihto sähkö-/tavarapyörään 20€/rengas
vaihteiden säätö, jarrupalojen vaihto 20 €
vaihdekomponenttien vaihto, sisältäen säädön 30-60 €
vanteen suoristus 30-40 €
korin/tarakan asennus 30 €
nestejarrun ilmaus 50 € / puoli (huollon yhteydessä 25 € / puoli)