Hinnasto

Myynnissä olevien uusien pyörien hinnat löytyvät tästä

Perushuolto, yksivaihteiset pyörät: 40 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) säätö, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö.

Perushuolto, monivaihteiset pyörät: 70-80 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) ja vaihteiden säätö, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö. Mikäli vaihdettavia osia 3 tai useampi, hinta 80€.

Vuosihuolto, yksivaihteiset pyörät: 60 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, vanteiden suoristus, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) säätö, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö.

Vuosihuolto, monivaihteiset pyörät: 90-100 €

Huollon sisältö: Yleistarkistus, ketjun puhdistus ja öljyäminen, pyörän puhdistus, pulttien kiristys, laakerien kunnon tarkistus ja mahdollinen säätö, vanteiden suoristus, jarrujen (mekaanisten vanne- ja levyjarrujen) ja vaihteiden säätö, renkaiden pumppaus sekä mahdollinen kuluvien osien vaihtotyö. Mikäli vaihdettavia osia 3 tai useampi, hinta 100€.

Asennukset, säädöt, osien vaihtotyöt: 60 € / tunti

Esimerkkihintoja:
renkaanvaihto 14 €/puoli, 25€/molemmat
vaihteiden säätö, jarrupalojen vaihto 20 €
vaihdekomponenttien vaihto, sisältäen säädön 30-50 €
vanteen suoristus 30-40 €
korin/tarakan asennus 30 €
nestejarrun ilmaus 50 € / puoli (huollon yhteydessä 25 € / puoli)

Varaosat ja varusteet eivät sisälly hintoihin.